pondělí 5. srpna 2013

Monster High: Frights, Camera, Action! - Honey Swamp (2014)

Další dáma do sbírky MH se bažinná příšera Honey Swamp, dcera močálové obludy z Medového ostrova, neboli pro nás dcera Jožina z bažin, co se močálem plíží a platí naň jen a pouze práškovací letadlo. Oficiálně Honey Swamp pochází z oblasti New Orleans resp. New Gorleans, kde je hodně černochů, proto má na hlavě afro.







Text na zadní straně krabice: "Už je to 400 let, co poslední upíří královna zvolila útěk místo panování. Teď byla novým dědicem upířího trůnu zvolena Draculaura, ale je to skutečná královna, nebo jen pouhá náhrada? Duchové se budou muset zbavit děsivé trémy a cestovat do Londýna, New Gorleans, a potom taky do Hauntlywoodu, aby zjistili, jak to nakonec dopadne..."



Text v deníku:
"19. duben
Moji mámu, aspoň na můj vkus, až příliš fascinuje královská upíří rodinka. Dokáže vám vyjmenovat všechny královny včetně jejich jmen a rodinných příslušníků zpětně až do 20. generace. Má také celou poličku plnou příběhů o té "ztracené upíří královně" a kdo vlastně je a kde by se asi mohla ukrývat a jestli ten šperk, kterým se dá určit, kdo by mohl být skutečnou královnou, je opravdový nebo falešný. Říká se, že ji lidé vídávají všude na světě. Jeden duch dokonce napsal celou knihu o tom, že ztracená královna ve skutečnosti žije svůj neživot v těle středoškoláka. No, je mi jasné, že nějaká potrhlá nezkušená krasavice z mé třídy by se pokusila hrát si na její urozené veličenstvo kvůli královské odměně, ale nebyla by v tom ani špetka opravdovosti. takže i když tomu moc pozornosti nevěnuju, musím říct, že se tady poslední dobou dějí docela zajímavé věci, zvlášť, když se teď povídá, že nová upíří královna byla nalezena... na střední škole. Takže je tu něco, co by stálo za zfilmování nebo za sepsání knížky"

















Žádné komentáře:

Okomentovat