neděle 10. října 2021

Harry Potter - Severus Snape Doll (2020)

Snapea jsem si pořídila vloni někdy v prosinci. Nebyl úplně plánovaný, ale panenky z Harryho Pottera se mi zkrátka líbí, jsou navíc i kloubové. Panáček má stejné tělo jako Brumbál. Snape naštěstí nemá sešitý plášť s modrým kabátem.

Postava Snapea celkově fascinuje hodně čtenářů, je to nejednoznačný charakter, kterému osud nepřichystal úplně jednoduchou cestu. Lidé často obdivují jiné lidi se zkušenostmi a vědomostmi, kteří je umí používat. Severus je mocný kouzelník, který má rozsáhlý repertoár informací a kouzel, jak z bílé tak černé magie, nemluvě o jeho nadání na lektvary. Je vysoce inteligentní a odhodlání je také jedna z jeho předností.
























2 komentáře:

  1. Severus je naozaj zaujímavá postava, ale mne je svojim spôsobom strašne sympatický. Postavičky z HP sú krásne a je mi veľmi ľúto, že ich už viac nebude :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano. Severus je dost lidem ze začátku série protivný, po čase si ho svým způsobem oblíbí. Co naplat, nedá se nic dělat, Mattel licenci nemá, můžeme se jen dívat, jak si s licencí poradí jiní výrobci.

      Vymazat