pondělí 14. února 2022

Barbie®BMR1959™ Doll - Color Block Sweatshirt with Logo Tape & Striped Shorts (2019)

Barbii BMR1959 v ponožkových teniskách, jak ji nazývají české obchody, jsem pořídila hlavně kvůli jejímu vysokému kloubovému tělu Made To Move. Po basketbalistce a BMR1959 Tangu mi přinesla jako třetí v pořadí tento typ těla do sbírky. Oblečení je velmi výstřední, ale po vysvlečení působí panenka velmi seriózně a romanticky.























Oficiální text výrobce:

PRODUCT FEATURES 

The BMR1959™ collection celebrates the fashion heritage of Barbie® and showcases how current trends influence the brand. These bold, fully posable dolls capture the diverse looks found in today’s streetwear culture. From high-low fashion mixes, re-imagined ‘90s gear to juxtaposed patterns, textures, and silhouettes, this curated ensemble is all about personal expression and style. This BMR1959™ doll wears a color-blocked crewneck sweatshirt with logo tape and bright, striped shorts. Logo-print sock sneakers and a green baseball cap worn over her curly, blonde hair finish the look. This collectible fashion doll is fully articulated, comes in a streetwear-inspired shoebox and includes a BMR1959™ logo doll stand for displaying. Colors and decorations may vary. 

Label: Black Label® 
Designer: Carlyle Nuera 
Release Date: 10/29/2019 
Included with doll: Hat, sweatshirt, shorts, sock sneakers, doll stand, COA 
Eyelashes: Painted 
Fashion: Color-blocked crewneck sweatshirt, striped shorts, logo-print sock sneakers, green baseball cap 
Fashion Sewn On?: No 
Body Type: Made to Move - Tall 
Doll Stand: Yes 
Facial sculpt: Closed Mouth Millie 
Package Dimensions (H/D/W): 15" x 7" x 10" 
Limit 2 per order 
SKU #: GHT92

12 komentářů:

  1. Millie je krásná, také ji mám ve sbírce. Věřím, že pro ni uháčkuješ nějaké krásné šaty. Moc se mi líbí fotky, které jsi jí udělala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Kdoví, kdy bude mít něco nově uháčkovaného, poslední dobou háčkování zanedbávám.

      Vymazat
  2. Pre mňa je druhá najkrajšia po Mbili z celej BMR 1959 kolekcie.🥰 Ja ju milujem práve kvôli tomu, že je taký zmes romanticko-éterickej krásky.💙 Škoda, že práve ona vyfasovala veľmi výstredný outfit, ktorý mi pripomína Milagros z telenovely Divoký anjel. Moja mama by jednotlivé kúsky rada niekedy i vykombinovala v outfitoch, ale ja sa bránim, ani tie ponožkové topánky som asi len raz zatiaľ využila.😁
    Gratulujem Ti k nej. Vidím, že sa Ti zapáčilo vysoké telo, ja mám s ním problémy, lebo je dosť obmedzujúce na tvorbu outfitov a aj pri topánkach mám úzky výber.🙄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vysoké tělo mám ráda, protože je jednoduše větší, je to kus plastu do ruky. Pravda, oblečení je divoké, ale kalhoty by šly v pohodě nakombinovat a bude to vypadat normálně. S trikem to je horší.

      Vymazat
  3. Je pěkná taky ji mám ve sbírce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pěkná je. Hlavně jí prospívá, když se převlékne. Však jí má mnoho sběratelů. A hodně z nich ji chtělo, až vidělo fotky v jiném oblečení.

      Vymazat
  4. Tahle panenka je krásná a jemná a ty její kudrnaté vlasy nemají chybu. Po vysvlečení původního oblečku vypadá mnohem lépe, to je bez debat. A děkuji za krásné jarní fotky, miluju tyhle jarní kvítka, talovíny bych ráda ubytovala i u nás ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že talovíny časem seženeš, někdo ti třeba dá, když bude omezovat nadbytek. Hodně sběratelů tuto panenku má a první, co udělá, že ji převlékne. Jí to vyloženě pomůže.

      Vymazat
  5. Tato Milie je hodně oblíbená.Také se mi líbí,ale asi budu jediná,které ty kudrnaté vlasy rozčilují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, rovné vlasy jsou přeci jen zábavnější a variabilnější.

      Vymazat