pondělí 2. března 2015

Staveniště XXXIII.

Po vice jak dvou měsících jsou tu opět obrázky ze staveniště. Na stavbě se po celou dobu pilně pracuje, ale jsou to hlavně vnitřní práce. Podle okolo stojících aut tam jsou instalatéři, topenáři, plynaři, sádrokartonáři, různé izolace a jiné dokončovací práce. Na vnějšku se občas také dělá, třeba nyní dělají fasádu na dolních částech stavby a začaly se betonovat základy pro tribunu. A těmito venkovními změnami vás provede frajer Billy. Je to zároveň moje poslední panenka Monster High, která ještě nebyla na stavbě a od této chvíle už tam tedy byly všechny, takže je jasné, že potřebuji nové přírůstky MH jako neokoukané průvodce po stavbě. I když myslím, že už těchto dílů moc nebude.


Pohled na vznikající základy pro tribunu



Jak můžete vidět dolní část fasády bude jiná, tedy žádný obklad z hliníkových šablon, ale klasická kontaktní fasáda, tedy izolace, stěrkový tmel s perlinkou a nyní se již čeká jen na nanesení konečné omítky.

Také byl namontován podokapní žlab a na střechu tyč jako zábrana proti klouzajícímu sněhu a namrzlému ledu, aby překlopením nevylomil žlab a zůstal držet na střeše.



Billy u extrudovaného polystyrenu.

Zateplování základů a úprava u země. Používá se k tomu extrudovaný polystyren, který nenasáká vodu a povrchová úprava je zase tmel s perlinkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat